Byte av lägenhetsdörrar & källarförråd

Redan nästa vecka kommer vi att påbörja byte av säkerhetsdörrar på Litsvägen 23 och 25 i samtliga lägenheter. Det kommer att ge mindre störningar från trapphuset samt större säkerhet för både inbrott och brand.

Det är Byggfirma A. Engström som kommer att utföra arbetet och de kommer självklart att behöva gå in med huvudnyckel om ni inte är hemma. Vi kommer att dela ut lappar i era brevlådor angående detta och vill ni inte att de går in med huvudnyckel så ska ni sätta upp en lapp på dörren med ert telefonnummer så de får ringa er när det är dags i stället.

De nya dörrarna fungerar lite annorlunda, så när ni ska låsa så måste man dra upp handtaget först innan det går att låsa.

Samtidigt har vi påbörjat arbetet med att göra nya förråd i källaren och är redan på gång på 23:an. Där kommer vi även att göra i ordning fler förråd än de som finns idag vilket gör att det kommer att finnas möjlighet att hyra ett extraförråd om man vill.
Efterhand de blir klara så får vi flytta över några förråd till de nya förråden och sedan fortsätta med de som vi tömt o.s.v.

Inga nyare nyheter Det här är den senaste nyheten!

Visa föregående nyhet Dvärsätt får fiber